.

.

Freezeframe Nijansu &Raste Bic Njihov trajati Duže Gušće i Tamnije Udaraca naravno Trepavice Rast Tretmani Bic povećanje Šminku

Freezeframe Nijansu &Raste Bic Njihov trajati Duže Gušće i Tamnije Udaraca naravno Trepavice Rast Tretmani Bic povećanje Šminku

ocjene:

KM 145.35
Iznos
Tova je dostupna


Freezframe - Australiji je Broj 1 multi-nagrađivani cosmeceutical brend.
NAJZAD! POSTEPENO TREPAVICE NIJANSU TO ČINI UDARACA RASTE VIŠE! OTKRILI NIJANSU & RASTU, PRVI SUSRET O, POLU-TRAJNO BIC NIJANSU DA GRADI SE TAMNIJE UDARACA SVAKI PUT KAD SI GA NOSITI, I KLINIČKI DOKAZAO DA POVEĆA BIC DUŽINU ZA SAMO 2 TJEDNA! Brzo i lako Odmah darkens, podigne, uvojcima i lengthens Spasiti put od 2 nedelje - ne maskaru ili salon trepavice tinting Sjajno maskaru bazu Sjajno za obrve previše! Stajlse, bojaju i pomaže uniformu rast!
Opis Proizvoda
Tajna duže, tamnije udaraca prirodno
Svi volimo da okvir naše oči sa bujna, tamna udaraca - ali suočimo se, većina nas ne rađaju sa tim krzneni trepnuo prijatelji prirodno. Čak i da jesmo, dob i sati provedeni u Australac sunce, uzmi svoj danak i nestati naše napojnice pravi udaraca vidi kraći i oči ti izgledaju manje.
Maskaru je sjajan način da se izbori sa udaraca da pale beznacajne, ali za one od nas koji nemaju vremena (ili sklonost) primijeniti maskaru svaki dan novo otkriće je spremna da promeni tvoje udaraca zauvek!
Vidio si postepeno ten - sada svjedok neverovatan efekat postepeno bic boje. Polu-trajno boju da ti, jednostavno, na oprati
Mnogi od nas su pokušali salon tinting, ili čak i vladao je kuci, boje, što je u poduhvatu da prirodno mračno i bujna udaraca. Ali tko želi da bude gadno hemikalije u blizini svoje oči?
NIJANSU & RASTE četkice na lako i odmah kao maskaru, ali to nije boja kao maskaru. Umjesto toga, NIJANSU & RASTE sadrži sigurno i prirodna boja, izvukli od oraha ostavlja da proizvodi prelijepe tamne smeđe boje na trepavicama. Samo oprati na trepavicama svaki dan (ili još bolje rezultate dan i noć) i boja će se izgraditi u samo nekoliko tjedana, da ti dati polu-trajno boje da neće oprati!
Zamisli, probudio sam se sa prelijepe tamne udaraca i ne brinuti se prijavljuju šminku!
Ne samo postepeno bic nijansu - postepeno bic produženje kao!
Zgradu sam dnevnik da bujna, tamna polu-trajno boja je prilično uzbudljivo, zar ne? Pa, ovdje je malo više razloga da držite te prala na tvom buildable nijansu svaki dan. NIJANSU & RASTE izgrađuje ti bic dužinu previše. To je klinički je dokazano da ti pomoći u odrastanju duže gledam udaraca. Ne samo tamnije udaraca koje izgledaju duže. Tamnije udaraca to je stvarno više!
Nagrađivani peptide tehnologija je dokazano da ti dati više tražiti udaraca u roku od 2 tjedna.
Klinički je dokazano da izgraditi bic dužinu da se ugledaju na 72.26% više oko 6 tjedana,
Ne da bi napravila od neverovatno buildable boje - BOJE & RASTE također izgrađuje ti bic dužinu postepeno - ali brzo! Izgraditi to za samo 2 tjedna na 42% više tražiti udaraca.. izgraditi u samo 4 nedelje da 66.39% više tražiti udaraca i dalje zgrada je neverovatna 72.26% u samo 6 nedelja!
Kameru spreman udaraca - ne odaje, ne maskaru!
Tamnije udaraca. Više udaraca. Deblje Udaraca. To je sve samo nedelje, a sve bez udar šminke!
Jednom dobili ste svoje željeni tami i dužinu, možeš zaboraviti o tome neko vreme, i uživam u slavu duže, tamnije udaraca to se neće oprati jer su tvoje! Naravno, tvoj je, uz samo cetkicu za jedan dan!
UPUTE :
Da izgraditi tami i raste duže gledam udaraca, uzmi dvaput dnevno da čist suv udaraca.

O robi

:
Trepavice Rast Tretmani
Korist:
Losion,Debela,Lengthening
Sastojak:
Trepavice Rast Tretmani
STA NETO:
8ml
:
Zavežite Njihov
:
Sample Size
Težine:
0.1kg
Porijekla:
Australiju
Avaliable Ljudi:
Odrasle Za Leš Njihov
Karakteristika:
Trepavice Rast Tretmani
Pogodnosti:
Čini Udaraca Raste Duže
detalj:
Odmah darkens, ona plače od & lengthens
Efikasnost:
Valova Oko Bic Više Deblja
vlasništvo:
Zavežite Šminku
Proizvod Kategorija:
Zavežite Njihov
function1:
traju duže, tamnije udaraca prirodno
function2:
Zavežite povećanje Šminku

Slična roba u kategoriji