.

.

Freezeframe Hiper Bijeli Šlag Razveseli Kože &Smanjiti Tamnim Mjestima, Sprečava pigmentacije, koža najmračnije, vlagu poboljšanje

Freezeframe Hiper Bijeli Šlag Razveseli Kože &Smanjiti Tamnim Mjestima, Sprečava pigmentacije, koža najmračnije, vlagu poboljšanje

ocjene:

KM 76.00 -43 %
KM 133.35
Iznos
Tova je dostupna

Freezframe - Australiji je Broj 1 multi-nagrađivani cosmeceutical brend.
NAPOKON, JEDNO RJEŠENJE DA RAZJASNIMO KOŽE I SMANJITI TAMNIM MJESTIMA SADA, NOVI PROBOJ TI DAJE ZRAČI FER, PA ČAK I KOŽA NA SAMO 10 MINUTA, DOK ANTI - TAMA TEHNOLOGIJA SMANJUJE TAMNIM MJESTIMA, PIGMENTACIJE I UJEDINJUJE ZA PAMETNOG, SVETLE KOŽE KOJA TRAJE DUŽE VRIJEME. Klinički dokaže da je čak Više kože plus melanina smanjenje 10 minuta 3 x anti-tama sastojke smanjiti proizvodnja melanina i koža najmračnije molekula po 70% za samo nekoliko tjedana Enzima Ljušti podigne dalje mrtav, tamne i pigmented ćelijama kože Sprečava budućnost pigmentacije i koža najmračnije
Dokazao da efikasnije od Arbutin, Vitamin C, i Kojic Kiselinu
Opis Proizvoda
Konačno, svjetlost i mjesto smanjenje formulu koja pruža oba oka i dugoročno efekte!
freezeframe HIPER BIJELA je istina proboj, sa klinički dokazao instant i dugoročno efekte. Vidjet ćete rezultate iz tvoj prvi prijavu kao freezeframe HIPER BIJELE dostavi jače, čak i više kože na samo 10 minuta, sa napredna grom iz ton i pigmentacije u samo 4 tjedna.
Našu moćnu kožu nam popravio formulu radi u dva jedinstven način da smanji pigmentacije. Za instant rezultate, modifikovani titanijumski dioksid, plus optički brighteners pružamo hitnu. uniformu i matt izgled sa lica što je klinički je dokazano da ujedini kože i smanjiti melanina indeks od 10.3% na samo 10 minuta. Drugi hitnu koristi uključuje smanjenje crvenilo, pore veličinu, pa čak i bore.
Za ozbiljnu, dugoročnu pigmentacije smanjenje, freezeframe HIPER BIJELE sadrži sinergijski spoj bio-mimetic peptides, enzimatski ljušti agenata, uključujući enzima od papaje, iona i amino kiseline i prirodni izvući iz Čilea Boldo drvo koje dokazano u 3 odvojena klinička ispitivanja da uspori proizvodnja melanina koliko 70%. Rezultati :
ODMAH
Sjajnije, više uniformu tena, i smanjenje od pigmentacije i crvenilo može biti vidio u 10 minuta
DUGOROČNO
Značajan napredak u kožu. uniformu se može vidjeti u samo 4 nedelje, sa 100% od suđenja učesnika vidim više ni da, jača i više svijetlu kožu u 8 nedelja.
freezeframe HIPER BIJELE ne samo slabi i tretira postojeće pigmentacije, to je takođe dokazao da spriječimo buduće pigmentacije problema. Jedinstveni sastojaka u freezeframe HIPER BIJELE pokazalo se da bude više efikasnije od arbutin i vitamina C i 30% efikasniji od kojic kiselinu. Također daje enzimatski ljuštenje i moćna vlagu poboljšanje, tako da ne treba da koristimo akva vive preko tvoj tretman. Upute Prijave za čišćenje, suhu kožu jutro i veče. Na tamnim mjestima i pigmentacije : naneti direktno na pigmented područje. Za ukupan kožu nam popravio i za više ni da, jedinstvena kože : odnosi na celom licu i vratu. Može koristiti na ruke, décolletage i drugim oblastima hiper pigmentacije na tijelu.
1.Mi smo brod na Svijetu, osim APO/FPO
2.Stvari su poslali iz Kine koristeći Zrakom, do većina zemlje u roku od 10 do 20.
posao dana. Rusija malo područje treba 60 ili 90 dana. Isporuka put zavisi od toga
odredište i drugih faktora, možda treba da 20-40 posao dana.
3.Drugi poseban proizvod ce poslati po prikladnom isporuka način .

O robi

:
Šminka Postavio
:
JORZILANO
Sastojak:
glicerin
STA NETO:
30ML
:
Hiper Bijeli šlag
Porijekla:
Australiju
Avaliable Ljudi:
Odrasle Za Razveseli Kožu
Prednost:
Smanji Tamnim Mjestima
Karakteristika:
Sprečava budućnost pigmentacije i koža najmračnije
Pogodnosti:
Pruža Vitamin C Za Kožu
Efikasnost:
pruža oba oka i dugoročno efekti
vlasništvo:
Koža iznesemo na videlo Kremu
detalj:
Razveseli Kožu Hiper
Proizvod Kategorija:
Podrške Za Smanjenje Tamnim Mjestima
:
Sprečava budućnost pigmentacije i koža najmračnije

Slična roba u kategoriji