.

.

Kini crni Bian Kamen GuaSha Masažu Ogrebotinu Terapiju Zdravlje Lijek Alat #002

Kini crni Bian Kamen GuaSha Masažu Ogrebotinu Terapiju Zdravlje Lijek Alat 002

ocjene:

KM 13.00 -28 %
KM 18.00
Iznos
Tova je dostupna


"> Proizvod Informacija :
Da Bin plavac apsorbuje mast za dugoročnu ljudska trenja, sjajne crni, crno, lijepa kamen.Tamna gray, lokalno je možda malo žuto, površinu možda nepravilnog oblika bijele soèno meso trenja kontakt sa tijelom apsorbuje mast, nafta je bila crna. Obrada Kamen proizvoda, radnici diraj sondu u kombinaciji sa mast otkrivanje, Kamen završio površinu je sivkasto crni ili crna mast nasilan ili obrano vratiti gray. Dio Kamen proizvoda (generalno mnogo nakita kategorija : kao što je narukvica, ogrlicu, Stopalo lanac, priveske, itd.) imamo mrlju na održavanje nafta, to je, uglavnom igrao ulogu zaštitu i povećati estetike. Kamen proizvodi su učestale kontakt sa tijelo, svoju boju će da postane crna, i bolje fizicko stanje Kamen proizvoda će biti više crno. Neiskorišteni na duže bez pristupa ulje boja će postati mraka. Kamen održavanje je dugo vremena, i poželjno nekog posebnog, nema mnogo ljudi dijele. Neiskorišteni na duže, možete da koristite mali iznos od visokog kvaliteta maslinovo ulje za održavanje.
Funkciju :
Kamen grebanje odbora, također poznata kao akupunktura odbor je napravio sa autentično Si Bin Kamen (Si Bin plavac) može biti korišćeno kao grebanje zdravlje akupunktura sa skoro sve akupunktura tehnika u akupunktura tehniku 16 zakon važi, sve stilovi od akupunkture u najviše korišćena, naročito dobar grebanje efekat. Trebali naglasiti da koncept akupunktura odbora i onda tablice nisu jednake. Prije svega, akupunktura odbor je napravljen od Si Bin nožice grebanje odbor ima poseban energetsko polje, uvaženi od jade da stružete tablice i rogovi grebanje odbora, jednom ogrebotina može da proizvede 3,000 puta sonična puls, ekvivalent obični jade da stružete odbora deset puta. Direktan ili indirektan kontakt sa tijelo može poboljšati tijelo microcirculation, igrati ulogu cirkulaciju, terapija za bolest, a Nadalje, od karakteristike Si Bin lebdi, tretman s akupunkturom odbora, nije potrebna groznica, možeš postići više dobro je jasno da su povezane, ekskluzivni uloga proglasila otrovna je :
Prijavu okupljenima :
Na kosti zajednički udovi, pojasa, noge, vrat, rame, bol u leđima i reume, jako iznervirati sequela za rehabilitaciju, grceve, hajd nepravilnosti i druge ginekološki bolesti i hronične umor sindrom i druge značajne zdravstvene funkcije, za glavobolju, myopia, kožne bolesti, dijabetes, zatvor, proliv, gubitak težine, i ljepota dobre rezultate.
1.na moždane ishemija, mogu popraviti sve moždane microcirculation i podignu glavu, umirujuce, miran.
2. pari dugu ranu krv amblyopia, myopia i suhe oči, može poboljšati microcirculation od oka.R
3.by ultrazvučni puls terapije, ameliorable Lica Microcirculation, aktiviraj kožu bazalne ćeliji, bora kožu.
U 4 BUCKLE metod sa milje vežite napad nogu, mogu da se reguliše tijelo je imuna, unaprijediti otpora.
">

O robi

Stil:
Moderna
:
Stone
Tema:
Ljubav
Regionalni Karakteristika:
Kinu

Slična roba u kategoriji