.

.

Z004ZB Magiju Mikroskop Stajati Nakit Univerzalni Ključ Rotirajući Stajati na Ručku USB Mikroskop Endoskop

Z004ZB Magiju Mikroskop Stajati Nakit Univerzalni Ključ Rotirajući Stajati na Ručku USB Mikroskop Endoskop

ocjene:

KM 82.50
Iznos
Tova je dostupna


Z004 ZB Magiju Mikroskop Stajati Nakit Univerzalni Ključ Rotirajući Stajati na Ručku USB Mikroskop Endoskop Jedinstvene Karakteristike Isključivo dizajnirana za sve Supereyes mikroskop proizvoda. Eko legure materijal sa Rhos sertifikat čini da budu jaki, svjetlo i stabilno. Do rotirajući opremu, stand mogli da odemo gore, dole, desno i levo. Stand pruža preciznije prilagođavanja od tronožac i stani model Z001. Specifikacije Model : Supereyes Z004 ZB prilagodljiva Univerzalni stajati odgovara sve Supereyes mikroskop model, uključujući B005, B005+, B003+, B008, A004, A005, A005+, A006, Y001 i sl. Paket i Saučesnik : Stajati Paket : 20 mm X 15 mm X 6 mm, g 585
Kako da koristi, brzo vodič od Supereyes Za Mac i Linux, molim te uključi uređaj u kompjuter i onda iskoristiti odgovarajući software ga otvoriti. Za Prozore XP SP 2 i iznad, uključujući Pobijediti 8 32/64 malo, ne vozač je potreban, molim te direktno instalirati softver na mini CD. Ako imate bilo kakvih problema u vezi sa mini CD, molim te, preuzmi je na softver www.supereyes.cc ili nas kontaktirati.
a. Nakon softver instalaciju, uključi uređaj u PC, otvori softver, odaberite "Pregled", onda bi trebalo da si u stanju da vidim uređaj radi. Više detalja informacije za mjerenje, molim te vidim Korisničko Uputstvo.
b. Da se postigne maksimum zuma, molim te, da staviš mikroskop na vrhu objekt, rotiraj rep mikroskopom promijeniti fokus. Okreni na ČELU svjetla ako je potrebno. Zoom sposobnost bi pad kao udaljenost između mikroskop i predmete povećati.
c. Možda naći da je prikaz brzinu od 5 MP je spor, koja zavisi od toga da je tvoj kompjuter je specifikacije i USB 2.0 je prijenos stopa. Preporučujem ti da koristiš 3 MP za previewing i 5 MP za uzima foto, ili koristi najnovije Supereyes softver v3.54. Kako da izračunati digitalni mikroskop je zuma : Digitalni mikroskop je drugačije sa tradicionalnim optički mikroskop. U zuma od digitalni mikroskop uključuje oboje optički i digitalni zuma. Dobar način za test pravi zuma koristi jednačine navode. U ovoj jednadžbi, uzmemo Supereyes A005+/B008 za primjer. A005+/B008 ima 5 MP senzor. Ako želiš da izračunamo model B003+/A005, molim te, promeni 5 MP za 3 MP. 17" je najpopularniji monitor na tržištu. Sve Supereyes proizvoda specifikacije se računaju na osnovu 17" monitor. 2 je 2 mm. Obično, ako koristiš maksimalne snage/zuma od Supereyes proizvoda, maksimalna prave dužine to može potpuno je preokupirana monitor je 2 mm. Ako mikroskop ima 0.3 MP senzor, to je malo verovatno da je pravi 500 X moć. Nemoj biti prevarena od strane neke reklame! Supereyes Softver Supereyes Softver je kompatibilan sa Pobijediti XP SP2 ili iznad, uključujući Pobijediti 8 32/64 malo. To je anti-mrdaj, 11 sati snimka, mjerenje (uključujući i dužinu, ugao, luk i tako dalje) i više funkcionalan.
Kako odabrati vaš mikroskop? Što REZOLUCIJA se uklapa u tvoj svrhe najbolje?
Tamo su neki uzorak slike po Supereyes mikroskop na naš proizvod listu, što će ti pomoći da napravimo odluku. Ako ti treba još slika, molim vas, pošaljite poruku da nas. AUTO FOCUS ili RUČNI se FOKUSIRATI ?
Priručnik fokus mikroskop su jeftinije i manji.

O robi

:
Nerđajućeg Čelika
is_customized:
No
:
Ruku Alat Dijelove
:
Z004ZB

Slična roba u kategoriji