.

.

Supereyes NA002-2 Endoskop Pribor 7 mm Kuka Magnet Spremno za Borescope Endoskop N005 N013J N015

Supereyes NA002-2 Endoskop Pribor 7 mm Kuka Magnet Spremno za Borescope Endoskop N005 N013J N015

ocjene:

KM 15.00
Iznos
Tova je dostupna


NA002-2 Endoskop Pribor 7 mm Kuka Magnet Spremno za Borescope Endoskop N005 N013 J N015 Specifikacije u Skladu sa Supereyes borescope/endoskop model N013 J, neki N005 i N015 serije, sa 7 mm vanjski prečniku. Paket i Saučesnik Uključujući : 1 X magnet, 1 X kuka
Kako da koristi, brzo vodič od Supereyes Za Mac i Linux, molim te uključi uređaj u kompjuter i onda iskoristiti odgovarajući software ga otvoriti. Za Prozore XP SP 2 i iznad, uključujući Pobijediti 8 32/64 malo, ne vozač je potreban, molim te direktno instalirati softver na mini CD. Ako imate bilo kakvih problema u vezi sa mini CD, molim te, preuzmi je na softver www.supereyes.cc ili nas kontaktirati.
a. Nakon softver instalaciju, uključi uređaj u PC, otvori softver, odaberite "Pregled", onda bi trebalo da si u stanju da vidim uređaj radi. Više detalja informacije za mjerenje, molim te vidim Korisničko Uputstvo.
b. Da se postigne maksimum zuma, molim te, da staviš mikroskop na vrhu objekt, rotiraj rep mikroskopom promijeniti fokus. Okreni na ČELU svjetla ako je potrebno. Zoom sposobnost bi pad kao udaljenost između mikroskop i predmete povećati.
c. Možda naći da je prikaz brzinu od 5 MP je spor, koja zavisi od toga da je tvoj kompjuter je specifikacije i USB 2.0 je prijenos stopa. Preporučujem ti da koristiš 3 MP za previewing i 5 MP za uzima foto, ili koristi najnovije Supereyes softver v3.54. Kako da izračunati digitalni mikroskop je zuma : Digitalni mikroskop je drugačije sa tradicionalnim optički mikroskop. U zuma od digitalni mikroskop uključuje oboje optički i digitalni zuma. Dobar način za test pravi zuma koristi jednačine navode. U ovoj jednadžbi, uzmemo Supereyes A005+/B008 za primjer. A005+/B008 ima 5 MP senzor. Ako želiš da izračunamo model B003+/A005, molim te, promeni 5 MP za 3 MP. 17" je najpopularniji monitor na tržištu. Sve Supereyes proizvoda specifikacije se računaju na osnovu 17" monitor. 2 je 2 mm. Obično, ako koristiš maksimalne snage/zuma od Supereyes proizvoda, maksimalna prave dužine to može potpuno je preokupirana monitor je 2 mm. Ako mikroskop ima 0.3 MP senzor, to je malo verovatno da je pravi 500 X moć. Nemoj biti prevarena od strane neke reklame! Supereyes Softver Supereyes Softver je kompatibilan sa Pobijediti XP SP2 ili iznad, uključujući Pobijediti 8 32/64 malo. To je anti-mrdaj, 11 sati snimka, mjerenje (uključujući i dužinu, ugao, luk i tako dalje) i više funkcionalan.
Kako odabrati vaš mikroskop? Što REZOLUCIJA se uklapa u tvoj svrhe najbolje?
Tamo su neki uzorak slike po Supereyes mikroskop na naš proizvod listu, što će ti pomoći da napravimo odluku. Ako ti treba još slika, molim vas, pošaljite poruku da nas. AUTO FOCUS ili RUČNI se FOKUSIRATI ?
Priručnik fokus mikroskop su jeftinije i manji.
Auto focus mikroskop spasiti tvog vremena. Postoje tri vrste auto-fokusirati Supereyes mikroskop :
A005/A005+ . Prvo koristim priručnik fokus pronaći oko žarište, i onda je u redu auto-fokusirati će raditi za tebe da nađem tačno žarište. U redu auto-fokusiraj se radi domet je sa 0 ~ 10mm. Ako udaljenost promijeniti previše, priručnik fokus je potrebno. Radna udaljenost 0 ~ ? mm.
A004/A004+ , diraj trenutku auto-fokusiraj se, najviše brzo auto-fokusirati.

O robi

:
Nerđajućeg Čelika
is_customized:
No
:
NA002-2
:
Ruku Alat Dijelove

Slična roba u kategoriji