.

.

Z003 Metal Stajati Prenosni Nakit Prilagodljiva USB Mikroskop, ustanite za Digitalni Mikroskop Otoscope

Z003 Metal Stajati Prenosni Nakit Prilagodljiva USB Mikroskop, ustanite za Digitalni Mikroskop Otoscope

ocjene:

KM 37.50
Iznos
Tova je dostupna

Z003 Metal Stajati Prenosni Nakit Prilagodljiva USB Mikroskop, ustanite za Digitalni Mikroskop Otoscope Jedinstvene Karakteristike Isključivo dizajnirana za draguljar, sa malo glatko metaka za drži delikatna jewelries. Taj snimak moglo promeniti u 3 dimenzije, 360 stepeni. Spremnik bi se povukli ili je gurnut pažljivo mikroskopom. Eko legure materijal sa Rhos sertifikat čini da budu jaki, svjetlo i stabilno. Do rotirajući opremu, stand mogli da odemo gore i dole. Stand pruža preciznije prilagođavanja od tronožac. Prijave : Zdravlje : kosu, koža Anti-lažne : lažne etiketi, mali otisak, kovani novac, bezbednost indentification kontrola Kvaliteta : materijal, dizajn, popraviti, metal, površinu, štampanje, PCB Obrazovanje : biološki uzorak, živo stvorenje posmatranje, pomoćni čitanje Forenzički : otisak prsta, elemente I više... Specifikacije Model : Supereyes prilagodljiva stajati Z003 odgovara sve Supereyes mikroskop model, uključujući B005, B005+, B003+, B008, A004, A005, A005+, A006, Y001 i sl. Supereyes je uvijek posvećen pruža nova proizvoda da zadovolji tvoje specijalno problem. Supereyes stajati Z003 je takav proizvod koji bi mogao pomoći nakit da pregledam svaki komad nakita tačno. Može se koristiti za sve slučajeve koje treba precizno i multi-dimenziju kontrolu, kao. Paket i Saučesnik : Stajati Paket : 15 cm * 11 cm * 4 cm Odvratno težinu : 250 hiljada Neto težinu : 200 g Uključujući : 1 X Stajati
Kako da koristi, brzo vodič od Supereyes Za Mac i Linux, molim te uključi uređaj u kompjuter i onda iskoristiti odgovarajući software ga otvoriti. Za Prozore XP SP 2 i iznad, uključujući Pobijediti 8 32/64 malo, ne vozač je potreban, molim te direktno instalirati softver na mini CD. Ako imate bilo kakvih problema u vezi sa mini CD, molim te, preuzmi je na softver www.supereyes.cc ili nas kontaktirati.
a. Nakon softver instalaciju, uključi uređaj u PC, otvori softver, odaberite "Pregled", onda bi trebalo da si u stanju da vidim uređaj radi. Više detalja informacije za mjerenje, molim te vidim Korisničko Uputstvo.
b. Da se postigne maksimum zuma, molim te, da staviš mikroskop na vrhu objekt, rotiraj rep mikroskopom promijeniti fokus. Okreni na ČELU svjetla ako je potrebno. Zoom sposobnost bi pad kao udaljenost između mikroskop i predmete povećati.
c. Možda naći da je prikaz brzinu od 5 MP je spor, koja zavisi od toga da je tvoj kompjuter je specifikacije i USB 2.0 je prijenos stopa. Preporučujem ti da koristiš 3 MP za previewing i 5 MP za uzima foto, ili koristi najnovije Supereyes softver v3.54. Kako da izračunati digitalni mikroskop je zuma : Digitalni mikroskop je drugačije sa tradicionalnim optički mikroskop. U zuma od digitalni mikroskop uključuje oboje optički i digitalni zuma. Dobar način za test pravi zuma koristi jednačine navode. U ovoj jednadžbi, uzmemo Supereyes A005+/B008 za primjer. A005+/B008 ima 5 MP senzor. Ako želiš da izračunamo model B003+/A005, molim te, promeni 5 MP za 3 MP. 17" je najpopularniji monitor na tržištu. Sve Supereyes proizvoda specifikacije se računaju na osnovu 17" monitor. 2 je 2 mm. Obično, ako koristiš maksimalne snage/zuma od Supereyes proizvoda, maksimalna prave dužine to može potpuno je preokupirana monitor je 2 mm.

O robi

:
Nerđajućeg Čelika
is_customized:
No
:
Z003
:
Ruku Alat Dijelove
usb mikroskop stajati:
mikroskop usb

Slična roba u kategoriji